Espresso machines

Als barista ben ik persoonlijk liefhebber van Sage espresso machines. Het geeft je de barista kwaliteit maar dan thuis. Daarnaast is de prijs en kwaliteit verhouding in vergelijking met de rest van de espresso machines ontzettend goed.

in essentie draait het om het eind resultaat, dit is voortreffelijk met de techniek en compactheid die Sage geïntegreerd heeft in de espresso machines. Met het mooie compact design staat het strak op de aanrecht en neem geen onnodig ruimte in uw keuken. Tijdens het aanzetten verwarmd de espresso machine zich binnen 30 seconden. Daar waar traditionele machines er half uur over kunnen doen.

Hoe smaakt mijn koffie en wat kan de espresso machine de thuis barista bieden om de kwaliteit van het zetten van ieder kop koffie consistent te behouden? In mijn beleving is de wet voor kwaliteit, consistentie. Om voor de juiste consistentie te zorgen ben ik persoonlijk groot voorstander van Sage express impress modellen. 

Door de ingenieuze technologie wordt na het malen van ieder koffie dosering door een ingebouwde sensor in de trechter van de espresso machine gemeten of er voldoende gemalen koffie aanwezig is voor de juiste extractie. De sensor geeft dus ieder keer na het tampen aan of er voldoende koffie aanwezig is voor het hoogst haalbare koffie beleving.

Verder hebben alles Sage espresso modellen de 4-stappenformule die ook in professionele apparaten wordt gebruikt. Ontworpen om de juiste dosering versgemalen bonen te gebruiken, nauwkeurige temperatuurregeling en optimale waterdruk te bieden en echte micro schuimmelk te leveren die essentieel is voor latte art. 

Het liefst lever ik de espresso machine aan huis inclusief barista workshop te waarde van 250 euro. Mocht u een willekeurige espresso machine aanschaffen via ons dan wordt de prijs van de workshop aan huis in plaats van 250 euro, voor slechts 100 euro. U zult ontzettend veel baat hebben want 98% van de espresso machine gebruikers haalt niet eens de helft van de kwaliteit uit een espresso machine.