Algemene Voorwaarden

 

Retourneren

Wanneer u van uw aankoop af wilt zien met of zonder reden, dient u dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten aan ons te laten weten.

Het heeft onze voorkeur dat u hiervoor contact opneemt met onze klantenservice op 038 – 458 04 43 (tussen 10.00 en 18.00), of dat u ons een bericht stuurt via [email protected] U krijgt dan een retourneer formulier toegestuurd. We verzoeken u om altijd het bestelnummer te vermelden. Dat bestelnummer staat vermeldt in de bevestigingsmail van uw bestelling. Uw retour wordt alleen aangenomen als de producten in verkoopbare staat zijn. Is dit niet het geval, dan wordt uw retour niet geaccepteerd en wordt het geld niet teruggestort.

Levering en leveringstijd

Online bestellingen worden zo snel mogelijk binnen twee werkdagen verzonden. bijvoorbeeld bij een bestelling op werkdagen voor 16:00 uur proberen wij deze binnen twee werkdagen bij u in huis te hebben. Met uitzondering van de weekenden en eventuele feestdagen.

Bezorging en kosten:

Bestellingen binnen Nederland boven de 50 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Onder de 50 euro rekenen we de basis tarief van 6.95 per bestelling.

De bestellingen zullen worden aangeboden aan Postnl waarna zij zullen zorgen voor een verdere afhandeling van de bestelling.

Ruilen en herroepingsrecht

De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Overeenkomsten met consumentkopers waar uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consumentkoper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen binnen veertien (14) dagen na aflevering van het product in kwestie. Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd producten die:- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper;- duidelijk persoonlijk van aard zijn;- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;- snel kunnen bederven of verouderen;